Workshop Collage Maken met Beeldend kunstenaar Ate Von Hes

Ontdek jullie collectieve creatieve kracht!

Ervaar hoe je in teamverband samen aan een collage kunt werken.
Versterk op deze manier de creatieve kracht en samenwerking van jullie team of afdeling.
Met tijdschriften en ander drukwerk, een schaar, lijm of plakband gaan we samen aan de slag.
Als we het duurzaam willen doen kunnen we drukwerk van jullie eigen organisatie hergebruiken.
We gaan in ieder geval intuïtief  en met veel vrijheid aan de slag om jullie ideeën vorm te geven.

Oefening baart kunst, en binnen 2 tot 3 uur zullen jullie versteld staan van het resultaat.
Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring.
Alle materialen en gereedschap zijn inbegrepen.

Workshop Details:


Wat je kunt verwachten:

Waarom deelnemen:

Inschrijven:

Over Ate Von Hes:


Workshop 2: Video Maken met Ate Von Hes

Ontdek je eigen mogelijkheden met bewegend beeld!

Wil je graag ontdekken hoe je intuïtief en toch gestructureerd een boeiende video kunt maken? Dan is deze workshop perfect voor jou! Met Ate Von Hes, een ervaren beeldend kunstenaar en videomaker met meer dan 25 jaar ervaring, krijg je de kans om jouw creatieve ideeën om te zetten in een levendige video. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt een unieke gelegenheid om te leren en te creëren, terwijl je onder deskundige begeleiding staat.

Workshop Details:

Wat je kunt verwachten:


Waarom deelnemen:

Inschrijven:

Mis deze kans niet om samen met jouw collega's nieuwe mogelijkheden te ontdekken en een impact volle wervingsvideo te creëren. Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar ate at atevonhes.com. Vermeld hierbij de namen van de organisatie en het aantal personen.

Over Ate Von Hes:

Met meer dan 25 jaar ervaring als beeldend kunstenaar en videomaker heeft Ate Von Hes een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Zijn passie voor creatieve expressie en zijn vermogen om anderen te inspireren, maken hem de ideale gids voor deze workshop. Voor meer informatie over zijn video werk, kunst en projecten, kun je terecht op zijn website en social’s.

Ate Von Hes, Beeldend Kunstenaar.

* Website * Youtube * Instagram  *

Workshop 3: Wervingsvideo Maken met Ate Von Hes

Ontdek de Kracht van Zelfgemaakte Wervingsvideo's!

Wil je jouw recruitment proces een boost geven? Ben je nieuwsgierig naar hoe je met jouw eigen team een overtuigende wervingsvideo kunt creëren? Dan is de workshop "Wervingsvideo Maken" met Ate Von Hes dé kans om deze vaardigheden te ontdekken! In deze interactieve workshop zul je leren hoe je met minimale middelen en maximale creativiteit een professionele wervingsvideo kunt maken die potentiële collega's een authentieke indruk van jouw organisatie geeft.

Waarom een Wervingsvideo?

Een wervingsvideo is de perfecte manier om potentiële nieuwe collega's een kijkje achter de schermen te geven en ze direct in contact te brengen met jouw team en werkomgeving. Het is bewezen dat video's veel effectiever zijn in het overbrengen van emotie en cultuur dan statische tekst of afbeeldingen.

Workshop Inhoud:

Introductie en Inspiratie (30 minuten):

Planning en Voorbereiding (45 minuten):

Productie en Opname (2 uur):

Video Montage en Nabewerking (45 minuten):

Evaluatie en Afsluiting (30 minuten):


Investering:

Inschrijving:

Mis deze kans niet om samen met jouw collega's nieuwe mogelijkheden te ontdekken en een impact volle wervingsvideo te creëren. Schrijf je nu in en vermeld hierbij de namen van de organisatie en het aantal personen.

Over de Workshop begeleider:

Ate Von Hes is een gepassioneerde beeldend kunstenaar en ervaren videomaker met meer dan 25 jaar ervaring. Zijn creatieve inzichten en praktische tips zullen jouw team inspireren om zelf overtuigende wervingsvideo's te maken.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou en je collega's aan de slag te gaan en te ontdekken hoe ook jullie toffe wervingsvideo's kunnen maken!

Ate Von Hes, Beeldend Kunstenaar.


* Website * Youtube * Instagram  *